Benieuwd naar de kosten en baten voor uw woning?

Onze adviseurs maken vrijblijvend een op maat offerte voor zonnepanelen in uw woning. Zo heeft u snel inzicht in de kosten en baten. Dat is wel zo makkelijk.

Vernieuwbare energie
Lagere energiekosten

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug, daarbij komt dat u bij Solarsjop top kwaliteit panelen koopt voor een lage prijs.

Diverse toepassingen
Goed voor het milieu

We wekken veel energie op, op manieren die schadelijk zijn voor het milieu. Zonnepanelen dragen bij aan een gezonde wereld.

CO2 vrije energie
Verhoog de waarde van uw huis

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee vanwege de drastisch lagere energiekosten. Ze verhogen ook de waarde van uw woning.

Reviews van klanten

Erg blij met mijn nieuwe zonnepanelen. Dankjulliewel voor de goede zorgen!
Agnieszka Borowicz
Super goede service. Denkt mee met je en alles word netjes verzorgd voor een goede prijs. Echt een aanrader.
Chantal Brekelmans
Ik ben goed geholpen. Na het aanvragen van een offerte kreeg ik vrij snel antwoord. Vervolgens een fijn gesprek gehad aan de telefoon. Afspraken worden goed nagekomen.
Freddy

Zonnepanelen vindt u bij Solarsjop!

Interesse in duurzame energie? Solarsjop is dé specialist in zonne-energie. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor zonnepanelen in Etten-Leur en de rest van Nederland. Laat ons uw zonnepanelen plaatsen, installeren en monitoren en u bent verzekerd van een optimale oplossing voor uw huis of bedrijfspand. Een waardevolle, milieubewuste investering!

Zonnepanelen voor rendement en duurzaamheid

Zonnepanelen zijn duurzame energiebronnen die u op een milieuvriendelijke wijze voorzien van elektriciteit. Wel zo prettig in een tijd waarin duurzaamheid steeds hoger in het vaandel staat. Daarbij kan de opbrengst van zonnepanelen behoorlijk hoog oplopen, afhankelijk van o.a. het aantal zonnepanelen, de weersomstandigheden en de plaatsing. Zonnepanelen installeren is dus vriendelijk voor het milieu én vriendelijke voor uw portemonnee!

Zonne energie

Wat kosten zonnepanelen?

De vraag ‘wat kost een zonnepaneel?’ is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het antwoord verschilt namelijk per situatie, op basis van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen van het dak en het soort zonnepanelen. Maar de prijs van zonnepanelen heeft u bijna altijd al gauw terugverdiend. Binnen enkele jaren kunt u de gemaakte zonnepanelenkosten alweer op uw bankrekening hebben staan, zeker indien u niet veel verbruikt. Er zijn zelfs gemeenten die subsidie bieden voor het treffen van dergelijke duurzame maatregelen. Voor meer informatie over de specifieke kostprijs van uw zonnepanelen kunt u bij ons terecht.

Zonnepanelen laten plaatsen

Solarsjop is expert op het gebied van zonne-energie. Wij nemen zowel de plaatsing als de installatie van de zonnepanelen op ons. Dat doen wij voor particulieren en bedrijven, en op hellende daken, platte daken en zelfs dakkapellen. Daarmee zorgen wij voor een goed werkende bron van duurzame energie voor uw woning of bedrijfspand. Maar onze service gaat verder: indien gewenst kunnen wij de werking van de zonnepanelen op afstand monitoren en controleren. Zo heeft u daar zelf geen omkijken naar en bent u er zeker van dat eventuele storingen snel verholpen zijn.

Zonnepanelen

Terugleveren energie

Vrijblijvend advies en inzicht in kosten

Solarsjop denkt graag met u mee. We kunnen na een inventarisering van uw situatie een passend advies geven over geschikte zonnepanelen en de verwachtte besparing. Daarnaast krijgt u een helder overzicht van de kosten voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van de panelen. Vanzelfsprekend denken we in iedere fase van het proces met u mee, zodat u optimaal bespaard op energiekosten en uw investering snel terugverdiend.

Maak gebruik van het contact formulier of bel ons op 06-37604890. Wij staan u met plezier te woord.