ZONNEPANELEN BREDA

Verduurzaming staat steeds hoger op de agenda in Breda en zal in de toekomst ook steeds belangrijker worden. Maar naast een duurzame blik op de toekomst wilt u natuurlijk weten wat dit voor uw portemonnee betekent. Met jaarlijks stijgende energieprijzen ziet u uw rekening namelijk hoger en hoger worden. Om deze redenen wordt het interessant om te kijken wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. De toenemende efficiënte en dalende prijzen van zonnepanelen maken het namelijk financieel rendabel om de overstap te maken. Bedenkt u eens hoe fijn het zou zijn om bij te dragen aan een beter milieu terwijl u na een aantal jaar ook nog eens voorzien bent van gratis stroom? De vraag is natuurlijk wel hoe lang het duurt voor uw investering er uit is. Bij de Solarsjop rekenen we dit voor u uit en maken we voor u een plan op maat. Neem dus snel contact op en maak een afspraak.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

ZONNEPANELEN VOOR UW WONING IN BREDA

Het plaatsen van zonnepanelen draagt bij aan een duurzame maatschappij. Maar ook als investering kan het voor u behoorlijk voordelig uitpakken. U heeft een installatie er namelijk al binnen een paar jaar uit door de energiekosten die u hiermee bespaart. Bovendien is een installatie waardevast, zodat u dit ook kunt meenemen in uw woningwaarde bij eventuele verkoop. Hiermee bent u eigenlijk voorzien van een vrij risicoloze belegging in uw eigen woning of bedrijfspand in Breda. Natuurlijk wilt u niet dat het plaatsen van zonnepanelen het aangezicht verstoort. Daarom bieden wij strakke panelen die uw pand alleen maar completeren. Neem bijvoorbeeld een full-black paneel dat modern oogt en ook nog eens een van de meest efficiënte panelen is. Informeer naar de mogelijkheden bij de Solarsjop.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

Goed voor het milieu
Groene energie

MAATWERK ZONNEPANELEN IN BREDA

Elke woning is anders door het ontwerp, de stijl, de dakoriëntatie en de ligging. Ook binnen Breda kan daarom de beste oplossing variëren naar gelang deze eigenschappen. Laat ons deskundige Solarsjop-team uw situatie beoordelen voor de meest kosteneffectieve oplossing. Met behulp van bovenstaande gegevens kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken over de jaarlijkse energie opwek en terugverdientijd. Daaruit zullen wij tot een ontwerp komen dat praktisch, efficiënt, veilig en voordelig is. Een extra voordeel bij de Solarsjop is dat wij monitoring op afstand kunnen implementeren. Wij kunnen daarmee voortijdig storingen aan zien komen of onderhoudsbeurten inplannen. Zo is uw woning of pand in Breda echt klaar voor de toekomst.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Breda

Zonnepanelen op uw dakkapel in Breda

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op. Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Zonnepanelen op plat dak

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak. Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Verduurzaming van uw pand begint bij de Solarsjop

U wilt bijdragen aan duurzaamheid. Maar tegelijkertijd wilt u ook dat dit voordelig is voor uw portemonnee. Een deskundig advies is dan wel zo handig als het gaat om een investering van dit formaat. Neem daarom snel contact op via 06-37604890 of via de mail: info@solarsjop.nl. Professioneel zonnepanelen aangelegd op uw pand in Breda bereikt u met de Solarsjop!