Een topkwaliteit hout-cv-kachel kopen

Solarsjop is officieel dealer van Waterland Kachels. Dat betekent dat wij u van dit merk kunnen voorzien van een hout-cv-kachel in Etten-Leur en de rest van het land. Met deze producten geniet u van een gezellige warmte in huis zonder dat dit ten koste gaat van uw energiekosten. Sterker nog, hier kunt u zelfs op besparen! Kies voor kwaliteit én knusheid: kies voor een houtkachel-cv.

Het voordeel van houtgestookt

Een hout-cv-kachel – ook wel een cv-houtkachel, houtgestookte cv of simpelweg cv-kachel genoemd – is een soort kachel die zowel de ruimte waarin hij staat verwarmt als de opwarming van het water voor de cv voor zijn rekening neemt. Op die manier geniet u van voordelen van beide kanten: het gezellige van een houtkachel en het praktische van een centrale verwarming. Stookt u even geen hout? De kachel wordt aangesloten op het bestaande circuit van uw cv-installatie, zodat de cv-ketel indien nodig de verwarming kan overnemen. Zo zit u er altijd lekker warmpjes bij.

Milieubewust geld besparen

Een dergelijke kachel is daarmee een voordelige, maar ook een duurzame keuze. Dat geldt helemaal wanneer u stookt met verantwoord geteeld hout. Met deze relatief goedkope brandstof kunt u uw huis CO₂-neutraal verwarmen. U bespaart daarmee op fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas. Nog minder energiekosten? Dat kunt u bereiken door de hout-cv-kachel te combineren met zonnepanelen. Zo bespaart u al gauw honderden euro’s per jaar op uw energierekening!

Officieel dealer van Waterland

Als Waterland-dealer kunnen wij van Solarsjop u alles leveren wat dit merk te bieden heeft. Dat betekent alle producten uit het brede assortiment aan hout-cv-kachels, alsook alle haarden en fornuizen van Waterland. Uiteraard kunnen wij u desgewenst voorzien van advies, zodat u ongetwijfeld met de juiste keuze eindigt. Het plaatsen van het product? Dat kunt u tevens aan ons overlaten. Wij voorzien u van begin tot eind!

Bekijk het assortiment op de website en neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier hierboven of door te bellen naar 06-37604890. Solarsjop uit Etten-Leur helpt u graag verder en komt graag, waar dan ook in Nederland, bij particulieren en bij bedrijven langs.

Houtkachel

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.