Easee Home laadpaal aan huis

De Easee Home is een intelligente laadpaal die zich aanpast op alle netten, netspanningen en elektrische voertuigen. Ook past de laadpaal zich aan op de behoeften van uw auto. Kies voor een Easee Home laadpaal aan huis, zodat u zich niet druk hoeft te maken over technische specificaties. De Laadrobot kan automatisch detecteren of uw auto 3-fase ondersteunt. Met de Easee Home laadpaal aan huis van Solarsjop maakt u optimaal gebruik van het maximale vermogen dat bij u thuis beschikbaar is.

De voordelen van een Easee Home laadpaal

De Easee Home laadpaal voor uw auto kent veel voordelen. Dit zijn:

  • Ge├»ntegreerde RFID-lezer (NFC / ISO 14443 en MiFare Classic)
  • Ge├»ntegreerde 4G in elke unit (e-sim) met gratis levenslang abonnement inbegrepen
  • Load Balancing van maximaal 3 units per zekering
  • Volledig dynamisch laadvermogen 1,4 – 22 kW (1 en 3 fase opladen)

U kunt met Easee Home meerdere auto’s tegelijkertijd opladen. Het beschikbare vermogen verdeelt zich dynamisch over de voertuigen. Hierdoor overschrijdt de totale belasting nooit het ingestelde limiet voor de zekering. U kunt de laadpaal zowel binnen in de garage plaatsen, als aan de buitenkant van uw huis. De laadpaal is ontwikkelt in Noorwegen en is bestand tegen ruwe omgevingen. Daarbij is de Laadrobot van Easee Home 69% kleiner en lichter dan andere soorten elektrische laders. Dit is gunstig voor het milieu. Wij streven ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

De Easee App

Wanneer u een Easee Home laadpaal voor de auto aan huis laat installeren, kunt u gebruik maken van de Easee-app. De Easee-app geeft u de mogelijkheid om zelf in te plannen wanneer u uw auto oplaadt. De App laat u live de waarden van de huidige laadsessie zien. Ook ontvangt u een overzicht van uw verbruik. U heeft zelf de volledige controle over wie uw auto kan opladen en wanneer. Heeft u geen zin iedere keer de laadkabel te zoeken wanneer u de auto wilt opladen? U vergrendelt de kabel in de Laadrobot eenvoudig via de App. Dit is ook een goede methode tegen diefstal. Door de App periodiek te updaten, maken wij uw Laadrobot telkens slimmer.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor een Easee laadpaal bij u thuis? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uw auto veilig opladen

De Easee Home laadpaal voor de auto aan huis bevat drie extra beveiligingsniveau’s om u ervan te verzekeren dat het laden van uw auto veilig verloopt. Veiligheid is een belangrijk onderdeel. Daarom is de Easee Home laadpaal is volgens de nieuwste normen ontworpen. Dankzij temperatuursensoren voorkomt de laadpaal oververhitting. Daarnaast beschikt de laadpaal over een ingebouwde elektronische aardfoutbeveiliging. Dit zorgt voor een vroegtijdige detectie van mogelijke DC- en aardfouten. Om u te verzekeren dat u met de Easy Home laadpaal duurzame kwaliteit koopt, bieden wij minimaal 3 jaar garantie.

Solarsjop is de beste keuze voor Easee Home laadpalen

Wij zijn de beste keuze bij het aanschaffen van een Easee Home laadpaal aan huis. Wij leveren:

  • Vrijblijvend advies
  • Scherpe prijzen
  • Ervaren specialisten
  • Montage materialen aanwezig
  • Hoog rendement

De Easee Home laadpaal aanschaffen

Solarsjop is het adres voor energiebesparende oplossingen. Het aanschaffen van een Easee Home laadpaal voor de auto aan huis doet u door contact met ons op te nemen. Bel ons op het nummer 06-37604890 of stuur ons een mail via info@solarsjop.nl. Ook voor vragen of advies neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.