Uw pand in Etten-Leur toekomstbestendig met zonnepanelen

Duurzaamheid is een thema dat steeds belangrijker wordt voor de samenleving. Dit uit zich in een grotere vraag naar professionele zonnepaneelinstallaties die een pand kunnen voorzien van groene stroom. Een voordeel is dat de zonnepanelen zichzelf vaak al binnen een paar jaar terugverdienen, waarna stroom nagenoeg gratis wordt opgewekt. Ga dus mee met de toekomst en voorzie uw bedrijfspand of woning in Etten-Leur van zonnepanelen en voorkom dat u steeds meer gaat betalen voor netstroom. Hoewel het voorheen soms nog wel de vraag was hoe kosteneffectief een dergelijke oplossing zou zijn in Nederland, is door verbeterde efficiëntie en dalende prijzen de afweging steeds makkelijker geworden. Laat u adviseren over de mogelijkheden. We informeren u graag over overheidsregelingen, het “salderen” of terugleveren van stroom en de terugverdientijd. Samen komen we tot een optimaal en kosteneffectief ontwerp dat bij uw woning of pand past. Neem dus snel contact op en maak een afspraak.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een waardevaste investering: zonnepanelen

Draag het milieu een warm hart toe, terwijl u nadenkt over uw eigen financiële toekomstperspectief. Een zonnepaneleninstallatie in Etten-Leur kan erg voordelig zijn gezien de besparingen die deze direct oplevert voor uw energierekening. De terugverdientijd is in vele gevallen maar een paar jaar, waarbij overheidsregelingen worden meegenomen. Naast een snelle terugverdientijd is een dergelijke investering ook tamelijk waardevast. Uw zonnepanelen kunt u namelijk prima optellen bij uw woningwaarde, wat wel zo handig is bij een eventuele verkoop. Wees energieprijsstijgingen voor en beleg in uw eigen woning. Bij de Solarsjop zetten we voor u al deze voordelen op een rijtje.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Maatwerk en professionele installatie in Etten-Leur

Bij de Solarsjop staat de waarborging van kwaliteit voorop. Uw woning of pand in Etten-Leur is hierop geen uitzondering. Naast het gebruik van enkel kwalitatieve producten is een professionele installatie erg belangrijk om u veiligheid te garanderen en schade te voorkomen. Zo zijn dakdoorvoeren gevoelig voor lekkages en kan een verkeerde aansluiting tot brandgevaar leiden. Van onze werknemers kunt u de nodige expertise verwachten die deze problemen uitsluiten. Aansluitend bieden wij de mogelijkheid om uw systeem op afstand te monitoren om de prestaties te bewaken en onderhoudsbeurten in te plannen. Mocht u geen gebruik willen maken van de installatie- of monitoring service, dan staat het u uiteraard vrij om tegen scherpe tarieven onderdelen in te kopen. Ook voor hulpmiddelen zoals steigers of een lift kunt u bij ons terecht. U kunt dan zelf aan de slag met uw eigen project.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Etten-Leur

Zonnepanelen op uw dakkapel

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op.

Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Zonnepanelen op plat dak

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak.

Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Zonnepanelen en installatie regelt u snel bij Solarsjop!

Bezig om uw pand in Etten-Leur of omgeving te verduurzamen met zonnepanelen? Dan heeft u een expert nodig om u te adviseren en u de nodige materialen te leveren. Bij de Solarsjop specialiseren wij ons in dit hele proces en verkopen wij u kwaliteitsonderdelen waar u op kunt bouwen. Informeer snel naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak door te bellen naar 06-37604890 of stuur ons een e-mail info@solarsjop.nl. De Solarsjop is uw zonnepanelen leverancier en partner in Etten-Leur en omgeving!