Welkom bij Solarsjop

Hét adres voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen! Neem direct contact op.

Neem contact op

Zonnepanelen op een dakkapel? Het kan!

Veel mensen denken wellicht dat een dakkapel zonnepanelen in de weg zit. Maar niets is minder waar! Het vraagt alleen om een andere aanpak en een specialistisch oog. Voor zonnepanelen op uw dakkapel in Etten-Leur en de verre omgeving is Solarsjop uw aangewezen partner. Wij zorgen dat u ook met een dakkapel van de voordelen van zonne-energie kunt genieten.

Uitstraling en energiebesparing in één

Een dakkapel is een prachtige toevoeging aan uw woning waarmee u een hogere waarde en een nog mooier uiterlijk realiseert. Nog meer profiteren van het voordeel van een dakkapel, kan door hier zonnepanelen op aan te laten brengen. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte van de aanbouw!

Maakt u zich zorgen over het feit dat zonnepanelen opvallen en heeft u liever niet dat uw duurzame energiebron in het oog springt? Dan is de zonnepanelen op het dakkapel aanbrengen júist een onopvallende oplossing om toch energie te besparen zonder het aangezicht van uw huis aan te tasten. U doet geen grote concessies, maar wel een uiterst waardevolle investering.

Vakkundige en grondige installatie

Klopt u bij Solarsjop in Etten-Leur aan voor een dakkapel met zonnepanelen? Wij kunnen niet alleen leveren, maar ook meteen een vakkundige plaatsing en installatie verzorgen. Daarbij maken wij gebruik van lichtgewicht frames, die wij op het horizontale deel van de dakkapel plaatsen. Door middel van deze frames monteren wij vervolgens de zonnepanelen op het dakkapel. Zo staan de panelen in de meest optimale hoek ten opzichte van de zon. Vanaf de straat zijn ze vrijwel onzichtbaar. Eventueel kunnen wij zelfs op afstand de werking van de zonnepanelen in de gaten houden. Mocht er dan een storing optreden, dan kunnen wij deze snel verhelpen zonder dat u er omkijken naar heeft.

Meer weten of interesse? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en deskundig advies te geven over het juiste type en over het plaatsen van de panelen op uw dakkapel. Om een afspraak te maken kunt u gebruik maken van het contactformulier hierboven of bellen naar 085-8881961. Solarsjop staat u graag te woord!

Wilt u ook meer energie besparen en de kosten hiervan beperken?

Neem dan contact op met Solarsjop voor de mogelijkheden

Contactformulier