Een duurzaam pand in Oudenbosch

Dat we moeten verduurzamen staat als een paal boven water. Maar wist u dat dit ook samen kan gaan met voordelen voor uw portemonnee? Bezuinig enorm op uw energierekening wanneer u eenmaal zonnepanelen op uw dak in Oudenbosch heeft liggen. Op dit moment verdient u uw investering al binnen een paar jaar terug, waarna u eigenlijk alleen nog maar gratis stroom zult genereren. Wat ook prettig is, is dat deze investering zijn waarde over het algemeen blijft behouden. Deze waarde kan daarom opgeteld worden bovenop uw woningwaarde. Een mooi vooruitzicht toch? Bij de Solarsjop helpen wij u tot een kosteneffectieve oplossing te komen die bij uw situatie past. Zo kunnen we vooraf goed inschatten wat het u gaat opleveren op de langere termijn. Maak snel een afspraak met één van onze specialisten.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Investeren in zonnepanelen

Draagt u het milieu en uw financiën een warm hart toe? Dan is het investeren in zonnepanelen een goede keus. Creëer onafhankelijkheid van de jaarlijkse energieprijsstijgingen en verdien uw zonnepaneel-installatie binnen enkele jaren terug. Bovendien voegt een deskundig aangelegde installatie waarde toe aan uw huis. Wij zetten de voordelen op een rijtje voor uw pand in Oudenbosch.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Maatwerk en professionele installatie

Het waarborgen van kwaliteit staat bij de Solarsjop voorop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u maximaal en veilig kunt genieten van een duurzame oplossing. Onze deskundigheid is van belang om te voorkomen dat lekkages in het dak ontstaan of dat er bij brandgevaar ontstaat door foutieve aansluitingen. Vertrouw dus op onze gecertificeerde installateurs die u al deze zorgen ontnemen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze monitoring- en onderhoudsservice. Wij bewaken uw systeemprestaties en plannen tijdig onderhoudsbeurten in. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons losse onderdelen te bestellen of hulpmiddelen te huren voor uw eigen project. Kies voor kwaliteit tegen scherpe tarieven bij de Solarsjop.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Oudenbosch

Zonnepanelen op up plat dak in Oudenbosch

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak. Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Zonnepanelen op een dakkapel

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op.

Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Uw pand in Oudenbosch verduurzamen? Bel de Solarsjop

Uw pand of woning verdient een toekomstbestendige investering in zonnepanelen. Laat u adviseren door onze adviseurs en bouw op een hoogwaardige installatie. Bel ons snel via 06-37604890 of stuur ons een e-mail info@solarsjop.nl. In Oudenbosch zet u uw eerste stap naar een duurzame woning met de Solarsjop!