Een duurzaam alternatief voor stijgende energieprijzen

Een belangrijk thema is het verduurzamen van onze samenleving. Bij de Solarsjop weten we dat dit ook prima samen kan gaan met besparing in uw portemonnee. Ook voor uw pand in Prinsenbeek kunt u maatregelen treffen om uw energierekening te verlagen en uw woning of bedrijfspand toekomstbestendig te maken. Nu de kosten van zonnepanelen flink zijn gedaald terwijl de efficiëntie drastisch is toegenomen wordt het een interessante manier om uw geld te investeren. Vaak kunt u al rekenen op een terugverdientijd van een paar jaar waarna u eigenlijk gratis stroom zult genereren. Bij een eventueel overschot praten we over “salderen”. Hiervoor krijgt u ook een vergoeding van uw energieleverancier. In perioden van extra energiebehoefte kunt u deze extra stroom weer krijgen van het net. Bij de Solarsjop maken we een analyse van de kosten en baten voor u en komen wij zo tot een optimaal ontwerp dat bij uw pand past. Neem dus snel contact op voor een afspraak.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen als investering

Bij het aanleggen van zonnepanelen op uw pand in Prinsenbeek slaat u twee vliegen in één klap. Draag bij aan een beter milieu terwijl u zorg draagt voor uw financiële vooruitzichten. Een zonnepaneelinstallatie is namelijk een prima investeringsobject. Naast dat het directe besparing oplevert op uw huidige energierekening kunt u de waarde van deze installatie meenemen in uw woningwaarde. De zonnepanelen zijn bovendien binnen een paar jaar afbetaald, afhankelijk van de exacte mogelijkheden van uw woning of pand in Prinsenbeek. Bij de Solarsjop voorzien we u van deskundig advies over de totale besparing en terugverdientijd. Bovendien kunt u rekenen op een professionele installatie die eventueel ook door ons onderhouden kan worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Uw woning en een project op maat

Huizen en panden variëren enorm en ieder pand vraagt om een andere aanpak. Voor uw pand in Prinsenbeek staan wij voor u klaar om de meest kostenefficiënte installatie te ontwerpen die vervolgens professioneel en bovendien veilig wordt aangelegd. Dit moet goed gebeuren, aangezien het doorvoeren van kabels gevoelig is voor lekkage. Bij het verkeerd aanleggen kan brandgevaar ontstaan. Voor installatie krijgt u een duidelijk overzicht waar u op kunt rekenen. Naast een ontwerp op maat houden wij rekening met het systeemonderhoud. Eventueel kunt u gebruik maken van onze service om te monitoren op afstand. Wij houden uw systeemprestaties nauwlettend in de gaten en plannen onderhoudsbeurten in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen groene stroom!

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Prinsenbeek

Zonnepanelen op uw plat dak in Prinsenbeek

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak. Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Zonnepanelen op een dakkapel

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op.

Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

U wilt zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Verduurzaming en besparing kunnen hand in hand gaan. Laat u door onze experts adviseren door snel een afspraak te maken via 06-37604890 of via de mail: info@solarsjop.nl. Bij de Solarsjop voorzien we uw pand in Prinsenbeek van zonnepanelen!