Het voordeel van zonnepanelen op uw dak in Rucphen

Nederland wordt duurzaam. We worden ons steeds bewuster van ons energiegebruik en de impact die dit heeft op het milieu. Natuurlijk is dit belangrijk, maar net zo belangrijk is dat u dit niet direct hoeft te raken in uw portemonnee. Sterker nog, zonnepanelen kunnen wel eens een hele voordelige investering zijn die u er al binnen enkele jaren uit heeft. Na deze periode genereert u eigenlijk alleen nog maar gratis stroom. Hoe voordelig is dat! Met de stijgende energieprijzen en de dalende prijzen voor zonnepanelen wordt het nu nog aantrekkelijker om deze op uw bedrijfspand of woning te installeren. Bovendien vormen de nieuwste zonnepanelen een modern aangezicht van uw pand. Bij de Solarsjop helpen we u een goede analyse te maken over de mogelijke opwek op uw dak en de terugverdientijd. Hiervoor verzorgen wij een optimaal ontwerp dat door professionele installateurs kan worden aangelegd. Kies dus voor de Solarsjop als u uw pand in Rucphen wilt verduurzamen.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Investeren in zonnepanelen

U vindt het milieu belangrijk, maar uw financiën ook. Het investeren in zonnepanelen zou wel eens een perfecte uitkomst kunnen bieden. Naast een snelle terugverdientijd is een professionele installatie van zonnepanelen een waardevaste manier om uw geld te beleggen. De waarde van een dergelijke installatie wordt namelijk toegevoegd aan de waarde van uw woning. Deze komt dus ook weer vrij bij een eventuele verkoop. De besparing op uw energierekening kan zodanig lucratief zijn dat daar geen bankrente tegenop kan. Uiteraard is het dan ook belangrijk dat de aanblik van uw huis niet wordt verstoord. Informeer snel bij de Solarsjop naar de mogelijkheden hieromtrent!

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Hoe wij werken bij de Solarsjop

Voor uw pand in Rucphen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Naast een professioneel en strak ogende installatie moet deze bovenal veilig zijn. Wij zien te vaak installaties die niet voldoen aan de normen en die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen. Brandgevaar is een van de grote risico’s. Neem daarom de gecertificeerde installateurs van Solarsjop in de arm en geniet zorgeloos van uw duurzame besparingen. Daarnaast bieden wij voor uw zonnepanelen in Rucphen de mogelijkheid om deze nauwkeurig te monitoren. Wij bewaken dan van een afstand de prestaties van uw investering en plannen regelmatig onderhoudsbeurten in. Mocht u echter zelfstandig aan de slag willen gaan met uw eigen project, dan is het uiteraard mogelijk om kwaliteitsproducten bij ons in te kopen tegen scherpe tarieven. Verder leveren wij montagemateriaal en verhuren wij hulpmiddelen. Bij de Solarsjop komen we in uw duurzame wensen tegemoet.

Wat kosten zonnepanelen?

De prijzen van zonnepanelen zijn afgelopen jaren behoorlijk gedaald. Hierdoor is het zeer interessant geworden om een installatie op uw woning of bedrijfspand te laten plaatsen. Bij de aanschaf van zonnepanelen kijkt u uiteraard naar de prijs van de installatie. Let wel op dat niet alleen de prijs per paneel belangrijk is. De prijs per kWh is namelijk ook van belang. Zo krijgt u een beter beeld van de terugverdientijd. Immers, bij de aanleg van een grotere capaciteit op uw dak zult u ook meer stroomkosten besparen.

Uw pand in Rucphen verduurzamen? Bel de Solarsjop

Bent u er al over uit of u een duurzame investering wilt doen in uw pand in Rucphen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen of direct een afspraak inplannen. Bel 06-37604890 of stuur een e-mail naar info@solarsjop.nl. In Rucphen zet u duurzame stappen met behulp van de Solarsjop!

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Rucphen

Zonnepanelen op plat dak

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak.

Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Zonnepanelen op uw dakkapel in Rucphen

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op.

Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Maak uw woning in Rucphen duurzamer

Wenst u meer duurzaamheid te creëren voor uw woning in Rucphen door de beste zonnepanelen te plaatsen? Wij voorzien u dan graag van hoogwaardige producten, gedegen advies en uitmuntende service. Neem direct contact met ons op voor meer informatie via 06-37604890. U kunt ons uiteraard ook bereiken via het volgende mailadres: info@solarsjop.nl. Maak ook de keuze voor onze duurzame zonnepanelen in Rucphen!