Een duurzame toekomst met de zonnepanelen van Solarsjop

Rijzende energieprijzen en de noodzaak voor verduurzaming maken het steeds interessanter om uw huis of bedrijfspand in of nabij Zevenbergen te voorzien van zonnepanelen. Met behulp van zonnepanelen bent u in staat uw eigen energie op te wekken met behulp van de zon. Hoewel het misverstand bestaat dat deze in Nederland niet rendabel zouden zijn, is de efficiëntie van zonnepanelen tegenwoordig dermate hoog dat deze binnen enkele jaren terugverdiend zijn. Bedenkt u zich eens hoe fijn het zou zijn om na een aantal jaar gratis energie op te wekken? Bij een eventueel overschot aan opwek krijgt u te maken met salderen, ofwel het terugleveren aan het net. Wij adviseren u graag over de optie die uiteindelijk voor uw portemonnee het meest voordelig is. Neem dus snel contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen Zevenbergen: een goede investering

Het rendeert om zonnepanelen te nemen. Met toenemende efficiëntie en steeds lager wordende prijzen wordt een zonnepaneelinstallatie interessant als investeringsobject dat u er vaak binnen een paar jaar al uit heeft. Op dat moment zult uw huis in Zevenbergen alleen nog maar gratis stroom opwekken. Een voordeel is dat een dergelijke installatie waardevast is en kunt meenemen in uw woningwaarde. Bij eventuele verkoop kunt u deze waarde ook terugkrijgen. Bij Solarsjop leveren we zonnepanelen die modern en strak ogen.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Altijd een oplossing op maat in Zevenbergen

Bij de Solarsjop werken wij aan uw project op maat waarin wij rekening houden met randvoorwaarden die voor u van belang zijn. Onderhoud van uw zonnepaneleninstallatie is er één van. Daarnaast kijken we heel erg naar uw persoonlijke situatie waarin we de ligging en oriëntatie van uw dak meenemen in de beoordeling. Verder zijn er mogelijkheden om uw dak op afstand te blijven monitoren en onderhoudsbeurten in te plannen. Bent u geïnteresseerd in het verder verduurzamen van uw woning in Zevenbergen? Ook dan helpt de Solarsjop u op weg. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervolle en CO2 neutrale CV-houtkachel? Vaak worden deze systemen gecombineerd met de aanleg van een zonnepaneelinstallatie zodat uw woning klaar is voor een duurzame toekomst.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Zevenbergen

Zonnepanelen op plat dak

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak.

Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Zonnepanelen op uw dakkapel in Zevenbergen

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op.
Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Besluit vandaag nog uw zonnepanelen te kopen

Denkt u eraan om snel zonnepanelen te kopen? Maak dan vandaag nog de keuze voor onze duurzame zonnepanelen en laat u van een deskundig advies voorzien. Wij bieden snelle service en kwalitatief hoogwaardige producten. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend advies via: 06-37604890 . U kunt ons uiteraard ook bereiken via het volgende mailadres: info@solarsjop.nl. Uw zonnepanelen kopen doet u bij Solarsjop. Kies ook voor een duurzame toekomst!