Een goedkope zonneboiler met heel veel voordeel

Besparen op uw energierekening? Dat kan door te kiezen voor een zonneboiler in Etten-Leur van Solarsjop, uw vakkundige zonneboiler-installateur. Wij voorzien u van een product van goede kwaliteit en kunnen u voorzien van advies, zodat u altijd eindigt met een oplossing die volledig aansluit op uw situatie. Met een zonneboiler haalt u duurzaamheid in huis!

Er zijn verschillende typen beschikbaar. Heatpipes zijn een bekende variant, maar u kunt ook gaan voor de U-pipes: een relatief goedkope zonneboiler die weliswaar een iets lager rendement biedt, maar wel andere grote voordelen met zich meebrengt. Een U-pipe-collector kan onder iedere hoek geplaatst worden, van helemaal plat tot verticaal. Welk type u ook kiest: u zult het effect altijd terugzien in uw totale energiekosten.

Wat is een zonneboiler?

Zonneboilers zijn duurzame energiebronnen die water opwarmen voor diverse toepassingen. Dat kan sanitair gebruik zijn of een secundaire vorm van verwarming, bijvoorbeeld vloerverwarming. Daarnaast kan een zonneboiler het water voor huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine of de vaatwasser voorverwarmen, wat een fikse energiebesparing oplevert. En dat merkt u weer op uw rekening! Bovendien is het zo dat u in bepaalde gemeentes subsidie voor zonneboilers plaatsen kunt krijgen.

Zonneboilers

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonneboilers

Uw zonneboiler plaatsen

Wij van Solarsjop komen graag langs bij u op locatie om te onderzoeken wat voor u de beste optie is. Tijdens zo’n afspraak kunnen wij de situatie goed bekijken en met u bespreken wat u precies wenst. Wat kost een zonneboiler precies? Gaat u vervolgens voor een wat duurder exemplaar of wilt u juist liever een voordeligere zonneboiler kopen? Over de kosten van een zonneboiler kunnen wij u eveneens verder informeren, evenals over de werking en de financiële voordelen op termijn. De kosten voor een zonneboiler heeft u namelijk over het algemeen al snel terugverdiend! Vervolgens nemen wij de plaatsing, installatie en zelfs de controle van de zonneboilers van u uit handen.

Vul daarom ons contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken met Solarsjop. Dat kan uiteraard ook telefonisch door te bellen naar 06-37604890. Vanuit Etten-Leur staan wij door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven klaar.