De voordelen van zonnepanelen kopen

Wenst u zonnepanelen te kopen? Bij Solarsjop kunt u terecht voor uitgebreid advies en een vakkundige installatie.

We vertellen u graag over de voordelen die het kopen van zonnepanelen met zich meebrengt:

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verdien door stroom terug te leveren*
  • Interessant investeringsrendement
  • Milieubewust
  • Waardevaste toevoeging aan de woningwaarde
  • Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet

* Let op: de salderingsregeling stopt op zijn vroegst in 2021. Tenzij u dan nog een oude energiemeter bezit kunt u bij afschaffing niet meer salderen.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen kopen en de financiële afwegingen

Wanneer u zonnepanelen gaat kopen is het nodig om goed te kijken naar de financiële aspecten. U wilt natuurlijk het rendement op uw investering maximaliseren. Aangezien de prijzen van zonnepanelen afgelopen jaren behoorlijk zijn gedaald wordt de investering steeds interessanter. Bespaar op uw energierekening en verdien uw installatie al binnen een paar jaar terug. Maak bovendien gebruik van de verschillende regelingen.

Zo kunt u de BTW terug krijgen bij de belastingdienst. Kijk ook kritisch naar de gebruikte materialen en het legplan. Zo kan de opbrengst van uw systeem geoptimaliseerd worden. Kiest u bijvoorbeeld voor wat goedkopere poly-cel panelen? Of wil u een hogere efficiëntie tegen een iets hogere prijs met mono-cel panelen (ook wel “full-black” genoemd)? Het is goed om te letten op de prijs per Wattpiek (Wp) en in mindere mate op de paneelprijs. Zo kan een duurder paneel toch goedkoper worden wanneer dit wordt omgerekend naar de Wattpiek prijs. Andere belangrijke afwegingen hebben te maken met onder andere de opstelling van uw zonnepanelen, de hellingshoek, de oriëntatie en eventuele schaduwpunten. Deze hebben allemaal invloed op uw uiteindelijke opbrengst. Als aanvulling kan nog gekozen worden voor het toepassen van power optimizers en MPP-trackers om uw systeem verder te optimaliseren. Dit draagt echter ook weer bij in het initiële investeringsbedrag.

Laat u daarom adviseren in de meest actuele productinformatie en in een legplan dat voor uw dak optimaal is. Bij de Solarsjop begrijpen we de noodzaak om de kosten en baten goed tegen elkaar af te wegen voordat u zonnepanelen gaat kopen.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

Goed voor het milieu
Groene energie

Geheel op maat gemaakt

Uw zonnepanelen worden door Solarsjop geheel op maat gemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met uw belangen. Wij zijn tevens inzetbaar voor het onderhoud van uw zonnepaneleninstallatie. Voorafgaand wordt uw persoonlijke situatie bekeken en zullen wij ons op uw dak oriënteren. Wanneer u dit wenst, kunnen wij uw dak ook op afstand monitoren en onderhoudsbeurten inplannen. Wilt u uw woning graag verder verduurzamen? Ook dan staan wij voor u klaar. Zo kunnen wij een duurzame CO2 neutrale CV-Houtkachel plaatsen, welke uw pand veel sfeer geeft. Deze systemen worden veelal gecombineerd met een zonnepaneleninstallatie, wat uw woning pas echt duurzaam maakt.

Aantal zonnepanelen per kWh

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen kopen

Besluit vandaag nog uw zonnepanelen te kopen

Denkt u eraan om snel zonnepanelen te kopen? Maak dan vandaag nog de keuze voor onze duurzame zonnepanelen en laat u van een deskundig advies voorzien. Wij maken samen met u een optimaal legplan en installeren op professioneel niveau uw zonnepanelen. Bovendien werken wij uitsluitend met gecertificeerd panelen en bieden we u een leggarantie. Bel ons vandaag nog via: 06-37604890. U kunt ons uiteraard ook bereiken via het volgende mailadres: info@solarsjop.nl. Zonnepanelen kopen en deskundig advies krijgt u bij Solarsjop. Kies ook voor een duurzame en financieel aantrekkelijke toekomst!