Uw platte dak gebruiken voor energieopwek

Nederland wordt steeds duurzamer. Draag bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot terwijl u toch in uw stroombehoeftes voorzien kan worden. Met zonnepanelen op uw platte dak doet u mee aan de groene energietransitie en bent u ook nog eens financieel voordeliger uit. Investeer daarom in een pv-installatie en geniet van gratis zonne-energie.

U vraagt zich zeker af: zonne-energie in Nederland? Hoewel het in Nederland niet altijd even zonnig is, maakt dat voor zonnepanelen niet zoveel uit. Ook bij bewolkt weer wekken ze namelijk stroom.  Profiteer hier dus van! Laat uw platte dak snel inspecteren door de Solarsjop en kom snel te weten wat voor u de mogelijkheden zijn.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Eenvoudige installatie op uw platte dak

Uw financiële toekomstperspectief is natuurlijk een belangrijke factor in het besluit om zonnepanelen op uw platte dak te nemen. Het rendement van zonnepanelen is zodanig goed geworden dat ze zichzelf vaak al binnen een paar jaar terugverdienen. De terugverdientijd wordt bepaald door de verwachte opbrengst en de initiële investering. De maximale opbrengst op uw platte dak is onder andere afhankelijk van het volgende:

  • Efficiëntie: panelen met een hogere efficiëntie leveren meer op maar zijn ook duurder. Verder proberen we verliezen in de rest van het systeem tot een minimum te brengen.
  • Hellingshoek: 35 graden is optimaal maar ook andere hoeken zijn vaak nog rendabel. Andere hellingshoeken kunnen er voor zorgen dat meer panelen kunnen worden geplaatst.
  • Oriëntatie: een zuidopstelling werkt het best voor de specifieke paneelopbrengst. Een oost-westopstelling wordt echter ook vaak gedaan en kan ook erg rendabel zijn.
  • Schaduw: we passen eventueel optimizers en MPP trackers toe voor maximaal rendement.
  • Ruimte: wordt mede bepaald door de hellingshoek en het oppervlak van het dak
  • Dakconstructie: bepaalt wat de draagkracht is van uw platte dak. Dit is bepalend voor de hoeveelheid zonnepanelen die u kunt plaatsen.

Bij Solarsjop adviseren we u in uw ideale legplan. In dit legplan wordt de oriëntatie bepaald, de string-indeling ontworpen (parallel, serie of een combinatie) en eventueel power optimizers en MPP trackers toegepast. Wij baseren dit legplan op optimale prestaties voor uw platte dak met de snelste terugverdientijd.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

Goed voor het milieu
Groene energie

Zorgvuldige installatie met de Solarsjop

Wanneer u het besluit heeft genomen om uw platte dak van zonnepanelen te voorzien is het natuurlijk fijn om dit uit te besteden aan vakkundige en gecertificeerde installateurs. Ze zullen ervoor zorgen dat op een plat dak door middel van speciale frames de zonnepanelen onder de ideale hoek worden geplaatst. Voorkom daarmee problemen achteraf zoals verkeerde aansluitingen en kabels die niet berekend zijn op een bepaalde belasting of slechte montage. Het ontstaan van brand of van lekkages is iets wat serieus genomen moet worden. Installateurs bij de Solarsjop zijn daarom allen gecertificeerd en op de hoogte van de meest actuele veiligheidsnormen. Bovendien gebruiken we uitsluitend gekeurd en kwalitatief materiaal voor installatie van zonnepanelen op uw platte dak. Laat de installatie daarom met een gerust hart over aan de experts van de Solarsjop.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen op een plat dak

Neem vrijblijvend contact op

Bij de Solarsjop adviseren we over het toepassen van zonnepanelen op uw platte dak. Samen komen we tot een ideaal legplan dat rekening houdt met uw budget en de terugverdientijd. Door onze hoogwaardige installatieservice durven wij u ook een leggarantie te geven. Verder kunt u bouwen op een eventuele monitoring service dat storingen vroegtijdig ziet aankomen waardoor u ongestoord kunt genieten van duurzame energie. Bent u al overtuigd van zonnepanelen op uw platte dak? Of twijfelt u nog of het wel mogelijk is bij u? Laat ons u adviseren over de mogelijkheden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitsproducten, hoogwaardig advies en prettige service. U kunt ons snel bereiken door te bellen naar 06-37604890 of een e-mail te sturen naar info@solarsjop.nl. Een duurzame toekomst en zonnepanelen tegen een scherpe prijs? Kies dan voor de Solarsjop!