Solarsjop, voor uw zonnepanelen in Zundert

Wilt u uw woning in Zundert verduurzamen door zonnepanelen? Solarsjop biedt kwalitatieve zonnepanelen. Wij zijn dé koploper op het gebied van zonne-energie. Wij kunnen zowel monitoren als uw zonnepanelen vakkundig installeren en bieden een totaaloplossing voor uw pand of woning. Met enkel zonlicht wekt u zelf uw energie op. Zonnepanelen zijn dan ook een waardevolle investering voor de toekomst. Zonnepanelen zijn tegenwoordig dusdanig efficiënt in hun werking, dat uw zonnepanelen al binnen enkele jaren terugverdiend zijn. Na enkele jaren wekt u uw energie gratis op. Inderdaad, gratis energie! Graag voorzien wij u van een gedegen advies omtrent de beste zonnepanelen voor uw pand of woning in Zundert. Neem contact op voor meer informatie.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen, wat leveren ze op?

Het plaatsen van zonnepanelen in Zundert brengt vele voordelen met zich mee. Doordat de prijzen van zonnepanelen steeds meer dalen en de panelen efficiënter werken, wordt deze investering wel heel aantrekkelijk gemaakt. U heeft al binnen enkele jaren uw investering eruit en vanaf dat moment wekt u enkel nog gratis stroom op. Onze installatie is waardevast en kan tevens in uw woningwaarde worden meegenomen. Bij het verkopen van uw huis, krijgt u deze waarde weer terug. Al onze zonnepanelen ogen modern en geven uw dak een strakke uitstraling.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Op maat gemaakte zonnepanelen

Wij verzorgen uw gehele project op maat en houden hierbij rekening met uw wensen en belangen. Eveneens kijken wij naar het onderhoud van de zonnepaneleninstallatie. Wij bekijken graag uw persoonlijke situatie en zullen bij ons bezoek uw dak uitgebreid analyseren. Indien gewenst kunnen wij uw installatie op afstand monitoren en zijn wij tevens inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden. Wenst u uw woning nog meer te verduurzamen? Ook dan zijn wij u in Zundert graag van dienst. Zo hebben wij tevens
de sfeervolle CO2 neutrale CV-houtkachel in onze collectie. Deze wordt vaak gecombineerd met het aanleggen van een zonnepaneleninstallatie. Op die manier maken wij uw woning geheel toekomstklaar.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Zundert

Zonnepanelen op plat dak

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak. Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Zonnepanelen op een dakkapel

Afhankelijk van de zijde van uw dakkapel in Zundert kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op.

Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Maak uw woning in Zundert duurzaam!

Wilt u door de plaatsing van zonnepanelen in Zundert een duurzamere woning realiseren? Dan zijn wij u graag van dienst met onze hoogwaardige producten, advies op maat en uitstekende service. Neem snel contact met ons op voor meer informatie via 06-37604890. U kunt ons uiteraard ook bereiken via het volgende mailadres: info@solarsjop.nl. Laat ook duurzame zonnepanelen plaatsen in Zundert!