Solarsjop, voor uw zonnepanelen in Roosendaal

Wilt u door zonnepanelen een duurzame woning in Roosendaal realiseren? Zet dan Solarsjop in. Wij zijn dé specialist in duurzame zonne-energie. Uw zonnepanelen kunnen wij zowel installeren als monitoren. Wij verzekeren een totaaloplossing voor uw woning of bedrijfspand. Door onze zonnepanelen kunt u met behulp van de zon zelf uw energie opwekken. Een waardevolle investering voor de toekomst dus. Tegenwoordig werken zonnepanelen dusdanig efficiënt, dat u uw investering al binnen enkele jaren heeft terugverdiend. Zo wekt u na een aantal jaren gratis energie op. Jazeker, gratis. Wij geven u graag gedegen advies omtrent de beste zonnepanelen voor uw woning of pand in Roosendaal. Neem daarvoor contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen leveren u veel op

Zonnepanelen in Roosendaal plaatsen levert u veel voordelen op. De efficiënte werking van de zonnepanelen en de dalende prijzen hiervan maken zonnepanelen tot een aantrekkelijke investering. Binnen enkele jaren heeft u uw investering er al uit, waarna u gratis stroom opwekt. Wist u al dat onze installatie waardevast is en kan worden meegenomen in uw woningwaarde? Indien u uw huis verkoopt, krijgt u de waarde derhalve terug. Al onze zonnepanelen zien er modern uit en zorgen voor een strakke uitstraling van uw dak.

Besparing op de energierekening
Besparing energiekosten

Waarde verhogend woning
waarde verhogend

U heeft werkelijk groene energie
Groene energie

Zonnepanelen op maat in Roosendaal

Bij Solarsjop verzorgen wij uw project op maat, waarbij wij rekening houden met uw belangen en het onderhoud van de zonnepaneleninstallatie. Wij komen graag uw persoonlijke situatie bekijken en ons oriënteren op uw dak. Zo zijn wij tevens in staat uw dak op afstand te monitoren en onderhoudsbeurten te verrichten. Wilt u uw woning in Roosendaal meer verduurzamen? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij hebben ook een sfeervolle CO2-neutrale CV-houtkachel in ons assortiment. Men combineert deze veelal met het aanleggen van een zonnepaneleninstallatie. Zo maken wij uw woning gereed voor de toekomst.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandel prijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen Roosendaal

Zonnepanelen op uw dakkapel in Roosendaal

Afhankelijk van de zijde van je dakkapel kan het interessant zijn om na te denken over zonnepanelen op je dakkapel. Wanneer het dakkapel op het zuiden gericht is vangt deze het meeste licht op. Of het interessant is voor u om op uw dakkapel zonnepanelen te leggen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Solar Sjop, wij komen graag eens langs voor een gesprek.

Zonnepanelen op plat dak

Ook op een plat dak kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Het schuine frame dat nodig is voor de bevestiging van de zonnecellen is over het algemeen niet duurder dan bevestiging op een schuin dak. Wanneer je je platte dak niet gebruikt voor bijvoorbeeld een dakterras kunnen zonnepanelen een goede optie zijn. Daarbij is het grote voordeel dat op een plat dak de zonnepanelen uit het zicht blijven.

Maak uw woning in Roosendaal duurzamer

Wenst u meer duurzaamheid te creëren voor uw woning in Roosendaal door de beste zonnepanelen te plaatsen? Wij voorzien u dan graag van hoogwaardige producten, gedegen advies en uitmuntende service. Neem direct contact met ons op voor meer informatie via 06-37604890. U kunt ons uiteraard ook bereiken via het volgende mailadres: info@solarsjop.nl. Maak ook de keuze voor onze duurzame zonnepanelen in Roosendaal!