Voordelige zonnepanelen, vakkundig geïnstalleerd

Zonnepanelen zijn de afgelopen steeds efficiënter en betaalbaarder geworden.
Als u waarde hecht aan duurzame energie zijn zonnepanelen daarom een logische keuze. De grote vooruitgangen in efficiëntie maken dat zonnepanelen een interessante investering zijn. Na installatie heeft u met de huidige energieprijzen een terugverdientijd van 5 tot 8 jaar waardoor het investeringsrendement tussen de 10 en 15% ligt. Bij Solarsjop kunt u terecht voor uitgebreid advies en een vakkundige installatie.

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verdien door stroom terug te leveren*
  • Maak gebruik van een interessant investeringsrendement
  • Milieubewust
  • Waardevaste toevoeging aan de woningwaarde
  • Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet

* Let op: de salderingsregeling stopt op zijn vroegst in 2021. Tenzij u dan nog een oude energiemeter bezit, kunt u bij afschaffing niet meer salderen.

Zonnepanelen installatie

Financieel voordelig?

Het afwegen van alle opties als het gaat om zonnepanelen is een flinke klus. Met alle aanbieders, merken en opties is het makkelijk om verdwaald te raken. U wilt de juiste keuze maken om zo veel mogelijk opbrengst te genereren terwijl u de terugverdientijd minimaliseert. Een goede financiële analyse is daarom fijn om te hebben om in te schatten wat de financiële gevolgen zijn van zonnepanelen op uw dak. Het goede nieuws is dat over het algemeen een zonnepaneelinstallatie een goede investering is vanwege dalende zonnepaneel prijzen, toenemende efficiëntie en interessante overheidsregelingen. Bovendien stijgen energieprijzen jaarlijks waardoor de stap naar eigen energie nog interessanter wordt. En wist u bijvoorbeeld al dat u de BTW kunt terugvragen van uw nieuwe installatie?

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Doe-het-zelf zonnepaneel pakket

U kunt er bij Solar Sjop ook voor kiezen om zelf de zonnepanelen te installeren. Hiervoor hebben we het doe-het-zelf zonnepaneel pakket. U krijgt zonnepanelen, instructies en alle benodigdheden tegen groothandelprijzen. Wilt u hier mee over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u tevens graag van advies over het beste zonnepaneel model en het optimale aantal zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Zonnepanelen

Een optimaal legplan

Om uw investering te maximaliseren zijn er nogal wat afwegingen te maken in de gebruikte materialen en de uiteindelijke plaatsing. Door uw systeem slim in te richten kan voor uw specifieke situatie een legplan worden ontworpen. Laat uw panelen op het zuiden leggen voor de hoogste efficiëntie of profiteer van de voordelen die een oost-west opstelling kan hebben. Bovendien is het paneeltype bepalend voor de kosten maar ook voor de opbrengst. In het algemeen worden poly-cel panelen of mono-cel panelen (full-black) vaak toegepast. Laatstgenoemde heeft een hoger rendement, maar is ook duurder. Het is daarbij goed om te letten op de prijs per Watt-piek (Wp) en in mindere mate op de paneel-prijs. Zo kan een duurder paneel toch goedkoper worden wanneer dit wordt omgerekend naar de Wattpiek prijs. Ook de stringindeling (serie en parallel) en schaduw op uw dak kunnen invloed hebben op de prestaties van uw systeem. Een kosten-baten analyse moet uitwijzen of het toepassen van power optimizers of een MPP tracker in het laatste geval voordelig zijn. Bij Solarsjop helpen we u op weg met een nauwkeurige analyse. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten en de uiteindelijke terugverdientijd. Bij de Solarsjop begrijpen we de noodzaak om de kosten en baten goed tegen elkaar af te wegen voordat u zonnepanelen gaat kopen.

Schaf nu uw zonnepanelen aan bij Solarsjop!

Zoekt u een echte specialist op het gebied van zowel duurzaamheid als zonnepanelen? Solarsjop voorziet u dan graag van deskundig advies. Samen met u komen we tot een optimaal legplan van uw zonnepanelen waar u nog vele jaren van kunt genieten. Maak bovendien gebruik van onze professionele installatie en monitoring service. Van ons krijgt u verder nog leggarantie op uw zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en bel ons via: 06-37604890. U kunt ons uiteraard ook bereiken via het volgende mailadres: info@solarsjop.nl. Kies ook voor verduurzaming van uw woning of pand en investeer in zonnepanelen!